Properes activitats

12 d'agost. Acampada amb nens.


18:00 h. Pça. Primer d'octubre.

Nova edició de l'aventura dels mes petits, fent nit, amb els pares, sota els estels en ple Pirineu. Amenitzat pels comptes d'en Josep Maria que faran obrir els ulls del nens de bat a a bat tot deixant volar la seva imaginació.


Informació: info@aeplanoles.cat

14 d'agost. Bivac al Puigmal.


14:30 h. Pça. Primer d'octubre.

L'any passat vam voler reprendre aquesta activitat que durant força anys havíem fet per contemplar les llàgrimes de Sant Llorenç. Malauradament el mal temps ens va obligar a suspendre-la. Esperem que enguany el temps ens acompanyi i el jovent s'hi afegeixi.


Informació: info@aeplanoles.cat

23 d'agost. Trenc d'alba al Taga.


04:00 h. Pça. Primer d'octubre.

Nova edició d'aquesta ja tradicional activitat de la nostra Associació. L'èxit d'anys anteriors ens anima a matinar de valent per gaudir de la sortida de Sol des del cim del Taga a 2.030 m d'altitud. Ja de dia, gaudirem de coca amb xocolata per encetar el dia amb energies...!


Informació: info@aeplanoles.cat

10 de setembre. Circular Bruguera-Coll de Jou-Sant Amand-Saltor-Bruguera.


8:30 h. Pça. Primer d'octubre.

El dia 13 de maig estava prevista aquesta activitat, però la pluja ens va obligar a cancel·lar-la. Ara la proposem per aquesta nova data.

Magnífica excursió en què gaudirem, des de Sant Amand,  de paisatges espectaculars de la Catalunya Central al Sud i del Pirineu al Nord, tot passejant per esponeroses fagedes, pinedes de pi roig i rouredes. Recorregut imprescindible per conèixer el Ripollès.


Informació: info@aeplanoles.cat

14 i 15 d'octubre. XIX Diada del Bolet.https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Faeplanoles.org%2FbJZmpL
https://twitter.com/intent/tweet?text=AEP:%20http%3A%2F%2Fwww.aeplanoles.org%2FbJZmpL